Ce te face pe tine, sa fii tu

Mereu ma mai gandeam ce facem noi in general ? Adica, incotro mergem ? Daca suntem multumiti de noi si cum si cat. In general am impresia ca nu suntem. Si pentru ca nu suntem multumiti de noi incepem ba sa tinem cure de slabire sau sa mergem la sala, sa vorbim mai mult sau mai putin pentru ca ne zice lumea ca suntem prea introvertiti sau vorbareti. Si pana la un punct e bine zic. Doar ca multi, am impresia, ca se pierd in aceste fapte si incep sa si le faca o obisnuinta si usor usor sa se identifice cu ele, desi initial nu erau deloc manifestari ale caracterului lor.

Ce sa stii despre personalitatea ta


Continuand pe drumul asta, nu o sa fii multumit de tine fundamental vreodata pentru ca tu nu mai esti tu si ai devenit altul. Si dupa, oriunde mergi deci nu iti va placea. Va trebui sa te intorci la tine si sa redevii tu. Ceea ce poate iti va parea un regres, dar sigur nu va fi, chiar daca iti vei da seama de asta dupa 1 saptamana, 1 luna sau 1 an. Cand ajungi din nou la tine si tot ce te caracterizeaza in adanc, iti vei da seama ca ai mers pe drumul cel bun si nu ai regresat ci te-ai intors la personalitatea si eul tau real.

Dupa ce te regasesti pe tine, la capatul unor astfel de drumuri, ai sa fii mai fericit decat daca ai fi cel mai bogat om din lume. Pentru ca astfel de bogatii nu se pot cumpara cu bani si nu se vor compara cu ei niciodata !

Cam atat pentru azi dar am un clip foarte misto al celor de la The School of Life (nu, nu e caterinca aia cu Scoala vietii si alte prostii) chiar aici.

Sursa foto : www.nlp-evolutiv.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.