Crowe si Gosling sunt niste Super Baieti

Am fost si la filmul asta. M-au facut si nota mare si meta score-ul dar mai ales distributia si traileru. Probabil ca am un fler la a recunoaste filme bune deja dupa trailere, sau asa cred eu.

Niste super baieti

Cert e ca filmul e foarte bun, un mystery(daca il putem numi si asa) comedy action flick. Nu ma gandeam ca Shane Black, le poate imbina asa bine, dar se poate aparent. Decorul de sfarsit al anilor 70, ajuta parca la tonul filmului de actiune politista a acelor ani. Ganditi-va la Starsky and Hutch sau Streets of San Francisco dar cu un chemistry extrem de bun. Oamenii astia pur si simplu se potrivesc si e clara treaba.

Un recupertor sau enforcer sa zicem( Crowe) si un asa zis detectiv particular gainar (Gosling) care ajung sa fie parteneri prin niste circumstante dubioase, incearca sa gaseasca o fata dar ca de obicei totul nu e asa simplu si fata este doar o piesa dintr-o imagine mult mai mare.

Comedia cum spuneam, e bine intrepatrunsa cu actiunea si spun aici ca am ras in sfarsit cu pofta la multe faze cum nu am mai ras de foarte mult timp. Textele sunt uneori hilare si neasteptat de amuzante in momente care se vor serioase si de criza chiar, dar tocmai elementul asta light adus la urmariri si impuscaturi, face sa se inchege filmul bine.

Nu dau spoilere dar replica "sunt indestructibil, nu pot sa mor" venita in momentul cel mai nepotrivit mi-a placut mult.

Eu zic ca merita un 8/10 dupa standardele mele, fiind un film peste medie si care sigur va va prinde pana la final si cu impuscaturi si urmariri si faze amuzante dar si mici lectii de viata presarate cand trebuie.

Sursa foto : cinemagia.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.