O noua zi, o noua problema cu Metrorex

Se inchid guri de metrou pentru renovare. Multe si rapid fara sa stim cu prea mult timp inainte. E cazul si unei guri de la Unirii care azi a generat cozi si aglomeratii maxime. Dar eu vreau sa vorbesc de imporenta si nepasarea Metrorex in general. Este episodul doi pentru mine cu aceasta problema la gura de metrou Pacii de a plati cu cardul deci nu e un caz izolat.

Aparatul la care platesti calatoria si nu ce doresti in 2017 la metrorex

Azi 19.07.2017, la statia metrou Pacii, o gura dinspre A1 este inchisa asa ca am intrat pe la cea dinspre autogara militari. Avand cardul doar si in ziua precedenta negasind un bancimat functional in zona, am zis sa platesc cu cardul pentru ca nu ar trebui sa fie probleme. Mai ales tinand cont de anul in care suntem si marile incasari avute de societatea Metrorex. Ajungand la ghiseu mi se spune ca nu se poate plati cu cardul si sunt indrumat la un altul pentru a plati cu cardul. Acolo trebuie sa bat in geam pentru ca e o perdea/draperie peste acesta. Vad POS-ul dar femeia ce apare dupa perdea imi spune ca e inchis. Ii comunic cele auzite si eu in urma cu un minut: ca am fost trimis aici de la primul ghiseu. Degeaba. Este inchis si se deschide in 10 minute. Mentionez ca toata treaba se petrece la 9:19. Nu stiu cine deschide ghiseul la 9:30, dar in fine. Zic ok. Dar eu cum intru la metroul pe care pare ca-l pierd? Pai doar sa platesc o calatorie. Ok. Dar eu vreau abonament nu vreau o calatorie si un abonament. Doar abonamentu ala de 70lei (?!) Am pierdut si metroul dorit si mai important nu am platit ce serviciu doream, fiind conditionat de politica asta proasta: vrei abonament? Pai ia abonament dar dupa ce platesti cu cardul sa intri la metrou.

As dori sa stiu si eu de ce nu se pot pune tonomate (si functionale) pentru a se plati cu cardul in 2017 daca oamenii aparent nu se pot schimba ?! As dori si eu o solutie ca un tonomat de bilete/abonamente a fost la gura Pacii, dinspre A1 dar a ramas stricat de 5-6luni, cam de cand au pus un om la ghiseul de acolo. Ba omul, ba tonomatul. Dar tonomatul putea primi plati cu cardul, in timp ce omul ma trimitea sa ies si sa intru pe la cealalta gura pentru a plati cu cardul. Pentru ca am patit si asta. Ramane sa vad ce raspuns are Metrorex la problema asta. Sunt aparent niste guri de metrou, care nu au cele necesare unor astfel de plati. De altfel, plata cu cardul la metrou a fost mereu o problema pentru cei de la Metrorex, desi nu pot intelege de ce...suntem in 2017 oameni buni si tranzactiile cu cardul cresc de la an la an!

Niciun comentariu

Un produs Blogger.